De la schițe în creion și mașina de cusut la producție și distribuție e un drum lung și plin de surprize. Cerere și ofertă, piață și proiecții, volume și marje, nenumărate și încurcate sunt căile evoluției unui designer. Dar asta n-ar trebui să oprească pe nimeni.

Bucharest Fashion Film Festival și Promenada sunt alături de designerii tineri cu un premiu care rezolvă una dintre cele mai mari provocări din drumul lor de la prototip la consumator: un showroom. That’s right!

Promenada Special Award înseamnă un pop-up shop de o lună chiar în Promenada Mall pentru un designer tânăr, talentat și pus pe treabă. Adică un magazin în mall pentru o lună – cu siglă, standere, umerașe și tot ce-i trebuie unui fashion brand la început de drum.

Situat în centrul Bucureștiului, Promenada Mall reinventează experiența shopping-ului și a entertainment-ului pentru publicul urban, într-o continuă căutare a inspirației și creativității.  

 

Cum să te înscrii:

Trimite-ne la adresa contact@bucharestfashionfilm.ro un lookbook care să conțină cel puțin 10 articole vestimentare și minim 5 fotografii, alături de un CV și o scurtă descriere a conceptului colecției în maximum 250 de cuvinte. Data limită pentru aplicații este 25 martie, iar la 1 aprilie vor fi anunțați finaliștii competiției. Câștigătorul va fi hotărât pe baza votului publicului, în perioada 1 – 13 aprilie, și va fi anunțat în închiderea festivalului.

 

Termeni și Condiții:

  • Poți să asiguri un număr suficient de produse pentru a susține vânzarea pe parcursul celor 30 de zile
  • La data implementării Pop-up Shop-ului trebuie să ai o formă legală care să îți permită vânzarea
  • Premiul acoperă chiria și utilitățile spațiului
  • Spațiul comercial va fi oferit în termen de 6 luni de la anunțarea câștigătorului, pentru 30 de zile